Hafjell skimaraton logo

2025 åpner vi verdens beste skistadion!

Mosetertoppen Skistadion er nå under bygging. Målet er å skape en helt unik skiopplevelse, både for de som skal flytte inn i leilighetene og for de som skal gå Hafjell Ski Marathon.

På nye Mosetertoppen Skistadion vil du få tilgang til alle fasiliteter du kan tenke deg. Når du ankommer Hafjell Ski Marathon i 2025 parkerer du bilen i en 6000 kvm stor garasjekjeller og henter startnummer på vei ut til arenaen. Mens du venter på gå til start kan du varme deg på en kakao eller en kaffe i caféen, kjøpe en banan i Jokerbutikken eller supplere smurning, eller annet utsyr som du måtte ha behov for, i Sport1 butikken. Alt innenfor en radius på 50 meter.

Målgang blir på skitorget til begeistring for de som har tatt turen til uteservering på restauranten. Restauranten kan også bli til deltakeren sin begeistring med påfyll av mat og godt drikke.

For de som har leid seg inn på Mosetertoppen Skistadion kan da tusle opp til leiligheten sin for en varm dusj og avslapping etter rennet.

Som dere skjønner medfører et slikt prosjekt en del byggearbeider. I påvente av dette ber vi om forståelse for at arenaen ser annerledes ut en hva du er vant til.

Les mer om prosjektet Mosetertoppen Skistadion her

Tilbake til nyheter