Hafjell skimaraton logo

Ski-yachting: Færder Seilasen + Hafjell Ski Marathon

Bli med på dobbel moro med Færderseilasen og Hafjell Ski Marathon!

I samarbeid med Kongelig Norsk Seilforening og Færderseilasen har vi opprettet en helt ny konkurranse for de som liker både seiling og ski!  Nå kan du være med i både Færderseilasen og Hafjell Ski Marathon og vinne flotte premier.

Med Hafjell Ski Marathon og Færderseilasen som går 14.-16. juni 2024 har du muligheten til å oppleve det beste fra begge verdener.

Færderseilasen er Norges mest ikoniske seilas. Når starten går i Oslo fredag ettermiddag, setter flere hundre båter kursen ut fjorden, med mål om å nå Tønsberg i løpet av dagen eller natten. For de som elsker vintermagi og skiglede, er Hafjell Ski Marathon stedet å være! Meld deg på helmaraton klassisk for en uforglemmelig konkurranse i vakre snødekte landskap.

Blir du med?

Deltagerne vurderes individuelt så det spiller ingen rolle hvilken båt eller hvor mange om bord som har deltatt på Hafjell Ski Maraton. Så lenge du seiler i klassen som har denne premieringen. I 2024 er dette:
NorRating Tristein i Færderseilasen + Klassisk Helmaraton (42 km) i Hafjell ski Marathon.

(Tid skimaraton * 1,5) + (korrigert seilt tid) legges til grunn for premieringen.

Premiene blir delt ut under Færderseilasen, og hovedvinneren stikker av med en eksklusiv helgetur til Mosetertoppen for fire personer sponset av Hafjell Ski Resort og Mosetertoppen  I tillegg er alle som er med i denne dobbelkonkurransen med i trekningen av et gavekort pålydende kr 1000 som kan brukes på opphold hos Hafjell Ski Resort.

Grip sjansen, vær med på dobbel utfordring, og vinn en uforglemmelig opplevelse!

Tilbake til nyheter